Diensten

Wandafwerking

Voor het afwerken van wanden zijn er zeer veel mogelijkheden:

Scan

Scan is zeer in opkomst, verkrijgbaar in verschillende structuren en te sauzen in iedere gewenste kleur. De voordelen van scan zijn dat het afwasbaar is, scheurbestendig is en naadloos aan te brengen is.

Behang

De bekendste wandafwerking mogelijkheid is behang. Behang is verkrijgbaar in verschillende structuren en dessins. Wij zorgen ervoor dat elke baan behang mooi op de volgende wordt aangesloten. Behang is verkrijgbaar in verschillende soorten.

Behang sauzen

Tevens is het mogelijk om behang dat door de jaren heen verkleurd is over te sauzen. Dit is een relatief goedkope en mooie oplossing.

Sauzen van muren

Het is mogelijk om rechtstreeks wanden te sauzen met uit de kleurenwaaier gekozen kleuren. De wanden dienen daarvoor wel goed gerepareerd te worden. Bij de laatste dekkende laag kunnen wij de kleur ter plekke nog iets aan uw smaak aanpassen.

Structuur

De wanden kunnen met verschillende soorten latex, acryl, kwarts of spachtelputz in diverse kleuren en fraaie structuren worden aangebracht.

Vloerafwerking

Vloeren en wanden kunnen met de verfrol worden behandeld in meerkleurige verfsoorten.

Plafondafwerking

De afwerking van wanden en plafonds geeft sfeer aan uw woning. Vooral de wandafwerking is trendgevoelig en heeft daardoor vaak een gebruiksduur die korter is dan de technische levensduur. Ook de plafonds kunnen worden beschilderd met een verfrol.

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk gaat het om wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woonruimten. De één kiest voor ‘weer fris’, de ander voor een volledig ander kleurenschema om daarmee de sfeer te veranderen.

Bij Schildersbedrijf de Vecht bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U kunt zich deskundig laten adviseren door onze ervaren schilders over kleuren, materialen en toepassingen.

Buitenschilderwerk

Omdat het buiten schilderwerk veel te lijden heeft vanwege de weersomstandigheden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk en uiteindelijk kostenbesparend. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur. Periodiek controleren en bijwerken van slechte plekken en af en toe herschilderen zorgen voor jarenlang mooi schilderwerk en conserveren van het houtwerk. Het voorkomt ook houtrot.

Restauratieschilderwerk

U kunt ons niet alleen voor nieuw schilderwerk inschakelen. Ook waar het gaat om het renovatie/restauratie zijn wij professioneel. Onze ervaren werknemers hebben geen problemen met het uitvoeren van houtreparaties en deelvervanging van gevelonderdelen. Wij maken bij dit werk uitsluitend gebruik van eerste klas materialen.